3.15.2012

Feel the energy

Hejsan alla.
Mun nöpönenä Leidi toivottaa teille lukijoille kivaa torstaita! Ja mää myäs!
En oo ehtiny postailemaan tänne mitään pitkään aikaan koska on ollu  kauheesti koulujuttuja sun muuta!
Maanantaina olin Susannan kanssa kaupungilla ja meillä riitti puhuttavaa enemmän ku tarpeeks, siitähä on monta vuotta ku ollaan viimeks nähty. Ei vaan oo ollu molemmilla yhteistä aikaa nähdä. Jos aikaa sais kaupasta ni ostaisin sitä! Tiistaina olin Hannan kanssa ja fiilisteltiin kevättä :)
Viime perjantaina tosiaan käytiin Lassilassa Adan, Emilian ja Millan kanssa vähän partyilemassa.
Kiiiitos Emilialle et oon hengissä vielä... Hehe! :D
Kaikennäkösiä hankintoja on tullu tehtyä, ainakin juoksutrikoot joiden tarpeessa oon ollu ihan liian kauan. Intersportista löyty vihdoinkin! Pääsisimpä vaan nopeesti niitä testaamaan, taas kun kipeä olen nii täytyy odottaa parantumista... Mun ostoslistalta löytyy myös uus kakkukirja. Tänään julkaistu, nyt vaan odottelen että ilmestyis kauppoihin!
Ja muuten kakuista puheen ollen, mun kaveri tilas multa ens-ens viikonlopuksi 2 kakkua äitinsä synttäreille! Laitan niistä sitten todennäköisesti kuvat tänne :) Ja huhtikuussa tiedossa olis monen kaverin synttärit, kevät piristää!

2 kommenttia:

 1. Kai kerrot sit mulleki ku löydät kaupan mist voi ostaa aikaa? Olis kans tarvetta! :))) Ja hei vähän siistiä et toi Kinuskikissa on tehny kirjan, sillä on tosi kivoi reseptei se blogis! Jou :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Täytyyki lähtee metsästää semmosta kauppaa ei oo vielä tullu vastaan :D!
   Ja niinpä, siel tulee kyl surffailtuu usein oikee vesikielell :DDD!

   Poista