12.03.2012

Taas maanantai...


Oon ollu tänään jotenkin erikoisen ihmeellisen ja epätavallisen pirtee! Jee! Vaikka heräsin seitsemältä ei tunnu missään, yleensä oon ollu aina silloin väsyksissä. Tuntuu kyllä ihan joululta, kun vähän väliä on postilaatikkoon tipahdellut paketteja. Lahjoja Kiinasta, haha. Nuo mut iloseksi tehneet paketit ovat siis Ebaysta tilaamiani strasseja, geelejä ja glittereitä tms. Oon muutenkin aikas hyvällä tuulella ja ilonen, kun ulkonakin on niin ihanan talvista. Ainoa huolenaihe just nyt, joka mielessä kummittelee, on huominen ruotsin koe. Kääks. Taidanpa siis lähteä lukemaan.. Ei vaiskaan, täytyy ensin käydä kirpparilla tutkiskelemassa onko mitään mennyt ja samalla vien yhden laukun sinne.


On muuten rasittavaa lisätä näitä kuvia tänne jonkun Photobucketin kautta... Ja varsinkin kun minkään näköset siellä tehdyt muokkaukset ei tuu mukaan. Osaisko joku auttaa? :D

EDIT: Kiitos Eili!!!

4 kommenttia:

 1. Ihania noi sun tekemät kynnet ja toi neule! Mä muokkaan kuvat koneella ja lisään suoraan bloggeriin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!:) Mulla täytty just bloggerin kuvatila, voi olla siis että sullakin on pian vastassa :S

   Poista
 2. Joo ton photobucketin "päivittymisen" jälkeen ollu sama ongelma, eli ne muokkaukset tallentuu kun klikkaat "save as copy" tms siinä luki :)

  VastaaPoista